Manualer og opstillingstegninger

tirsdag den 3. januar 2012

Vind tre MAGNUS HD ZIP

Vind tre MAGNUS HD ZIP




Så skyder vi konkurrencen i gang om tre MAGNUS HD ZIP. Følg med her og se, hvordan netop din skole vinder apparaterne.


Hvad er en ZIP?

MAGNUS HD ZIP er en forenklet udgave af jeres nuværende MAGNUS HD system. Med sine kun fire knapper er apparatet meget brugervenligt og kan forstørre op til 40 gange i HD-kvalitet. Den er velegnet som klassesæt, hvor man kan lave små arbejdsstationer med 4-5 elever, som kan bruge ZIP som opdagelsesredskab i den daglige undervisning. Ligeledes giver ZIP også mulighed for at fremvise noget for alle elever samtidigt, hvilket skaber blikfang, vækker nysgerrighed og danner grobund for opbyggelse af ny viden.


ZIP på rundtur


Som del af uddannelsesprojektet mellem TAGARNO og Energi Horsens står der tre MAGNUS HD ZIP til rådighed for de fem testskoler. Apparaterne er til deling, så de tre ZIP skal på en rundtur, så hver testskole har mulighed for at afprøve den i undervisningen. TAGARNO sørger for at transportere apparaterne mellem skolerne, og tidsskemaet for rundturen ser sådan ud:


Lundskolen: November - december 2011

Horsens statsskole: Uge 1-6

Rødkilde Gymnasium: Uge 7-12
Stensballe Skolen: Uge 13-18

Daugård Skole: Uge 19-24

. . . Og hvordan vinder man dem så?


Vejen til at vinde de tre ZIP går gennem hyppig blogaktivitet. Jeres indlæg giver os værdifuld viden om de nye muligheder, MAGNUS HD og ZIP skaber i undervisningen. TAGARNO følger derfor interesseret med fra sidelinjen, når I poster indlæg om jeres brug af vores forstørrelsessystemer i undervisningen.

Jo flere indlæg, jo bedre, så vinderen af konkurrencen bliver den skole, som har været mest aktiv på bloggen i testperioden: oktober 2011-juni 2012. TAGARNO offentliggør navnet på vinderskolen på bloggen i uge 25.

Fortsat god opdagelsesjagt med MAGNUS HD og ZIP

Venlig hilsen
TAGARNO




Ingen kommentarer:

Send en kommentar